Skip to content

Wedding Planner | De ce Nunta Ta La Plaja are nevoie de el?

  • by
wedding planner

Wedding Planner

Cand vine vorba de planificarea unei nunti la plaja, intre “ne ocupam noi, cat poate fi de greu sa gasesti o locatie draguta” pana la”cred ca mai bine vorbesc cu un wedding planner” este un singur pas. 
Un pas usor nesigur ai spune in prima faza, daca stai sa te gandesti ca va depasi bugetul alocat.
Unul ferm, am spune noi, daca iei in seama faptul ca un wedding planner va gasi cele mai bune solutii adaptate bugetului tau. Si unde mai pui ca tu vei castiga timp pretios si te vei bucura de nunta pe care ai visat-o.
Cum este posibil?
In urma discutiei pe care o veti purta, acesta va sti sa schiteze detaliile nuntii tale. Va sti exact pe cine sa contacteze, va sti cine se potriveste stilului vostru si cel mai important, va sti sa evalueze cel mai bine raportul calitate/ pret.
Wedding plannerul tau iti va pune la dispozitie o lista cu furnizorii alesi si va trebui sa alegi din “deja” cei mai potriviti cerintelor tale. Asta se datoreaza experientei si faptului ca de-a lungul timpului si-a construit relatii de afaceri solide, care sa ofere siguranta unui astfel de eveniment.
Toate acestea pentru ca nunta la plaja trebuie sa fie una relaxanta, o nunta al carui cuvant de ordine este distractia.
Astfel, ziua cea mare va va gasi pe amandoi relaxati si gata sa fiti in lumina reflectoarelor!
Daca iti doresti ca nunta ta la plaja sa fie asa cum ai visat, suntem pregatiti sa te punem in legatura cu mai seriosi wedding planneri din Constanta.
Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.
Seriozitate is our middle name. 

Fotografii: www.orangephotos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *