Skip to content

Decoratiuni nunta pe plaja

  • by
nunti pe plaja | decoratiuni pentru nunti pe plaja

Nunti pe plaja.

Cu siguranta nunta la plaja este in topul cautarilor de google atunci cand iti doresti o nunta altfel.

Pentru ca decorul este total diferit de cel al unui restaurant este nevoie de un pic de inspiratie.

De unde incepi?

Ca întotdeauna, inspiratia porneste de la cei care au facut asta inaintea ta. Sa ai alaturi omul drag, ales pentru restul vietii si impreuna sa priviti marea si infinitul orizontului in timp ce spuneti DA este o alegere din ce in ce mai populara.

Dar care sunt cele mai potrivite decoratiuni și aranjamente pentru aceasta experienta de neuitat?

Ceremonia: arcade, felinare, perne și flori. Multe flori.

De obicei structurile folosite sunt pergole din lemn sau arcade florale, dar nimic nu te impiedica sa spui da sub o umbrela mare, mai ales daca ceremonia adopta un stil modern, neconventional. In ceea ce priveste scaunele, cele ideale vor fi simple, in nuante de alb sau maro care amintesc de culoarea nisipului.

De regula, aranjamentele florale care impodobesc spatele sau laturile scaunelor reflecta buchetul de flori ale miresei. Daca vorbim despre un pic de “formalitate”, husele pentru acoperirea scaunelor sunt o alegere perfecta, culoarea lor putand fi alba. Si daca vrei sa adaugi o pata de culoare, acestea pot fi completate funde de matase sau voal.

Ceremonia va avea loc la apusul soarelui?

Ia in calcul sa celebrati momentul cu felinare si lumanari. Un wedding planner experimentat in organizarea unei nunti pe plaja se va asigura ca totul se va desfasura in deplina siguranta, astfel ca voi va veti bucura pe deplin de atmosfera romantica. Daca planuiti ca si petrecerea sa aiba loc pe plaja, te-ai ganditca poti crea o atmosfera boema cu ajutorul…pernelor?

Aranjate direct pe nisip, acestea pot crea zonele informale si romantice sau de relaxare.

Culori si elemente: inspiratie marina, in mod evident.

Cu siguranta poti alege culori care amintesc de mediul marin (albastru, albastru, bej) care sa se joace cu contrastele. Daca preferati nuantele îndraznete, fara a amesteca insa multe culori, veti da o nota dinamica evenimentului. 

Sa mai aducem in discutie elemente decorative precum: scoici, lumanarele, petale de flori? Acestea pot fi asezate de-a lungul pasarelelor sau pe mese.

Utilizarea elementelor naturale in cadrul unei nunti pe plaja pentru indicatoare sau diverse anunturi haioase pentru invitati poate aduce un plus de romantism evenimentului vostru.

Vom fi alaturi de tine in ziua cea mare pentru a ne asigura ca vom opri timpul in loc. Ca fotografi de nunta, este esential sa surprindem in detaliu emotiile si trairile voastre, sa redam atmosfera zilei si sa punem in evidenta importanta nuntii.

 

Completeaza formularul de contact pentru o intalnire si pe langa faptul ca vom discuta despre fotografiile din ziua nuntii, iti vom recomanda wedding planneri gata sa iti ofere raspunsul la toate intrebarile.

Fotografii: www.orangephotos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *