Skip to content

3 motive pentru care sa faci nunta la plaja.

  • by
nunta pe plaja constanta | nunta la mare

Nunta pe plaja Constanta

Oricine a planificat o nunta traditionala stie ca poate fi o sarcina incredibil de stresanta sa planifici si sa creezi una dintre cele mai memorabile zile din viața ta. Se pare ca deodata ai de luat un milion de decizii: gasirea localului, alegerea unei teme, lista de oaspeti, crearea si trimiterea invitatiilor, floristul perfect si rezervarea DJ-ului sau a unui band.

Sounds like fun?

Ar putea fi o provocare amuzanta; doar planuiesti cea mai mare petrecere din viata ta, nu?

Care este insa adevarul din spatele scenei?

Acela ca majoritatea mireselor se afla într-o stare continua de stres din momentul in care iau decizia organizarii propriei nunti pana in ziua cea mare. Riscul este unul urias si anume sa nu te poti bucura cu adevarat de petrecerea si invitatii tai….

Vrei sa fii doar spectator la propria nunta?

In una dintre cele mai semnificative zile din viata ta cu siguranta vrei sa savurezi fiecare moment. Si daca nu esti adepta stilului traditional cu siguranta ar trebui sa iei in calcul o altfel de nunta.

De ce sa nu renunti la tot stresul de a planifica o nunta mare?

Rezerva o nunta pe plaja, cu multiple beneficii: tu  și viitorul tau sot va acordati momente de relaxare si sa lasati pe altcineva sa se ocupe pe organizarea ei pentru voi.

Iata 3 motive pentru care nunta pe plaja Constanta este o alegere mai buna  fata de o  nunta traditionala.

1.Mai putina planificare.

O data ce ati luat decizia sa faceti o nunta pe plaja, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti fotograful si wedding plannerul. Pentru ca impreuna cu wedding planner-ul potrivit, dorintele voastre se vor transforma in realitate.

2. Calitate versus cantitate

Cand nunta ta necesita cateva ore de calatorie pana la locul preferat, inclusiv oaspetii tai vor depune un efort in plus.

Prietenii adevarati insa nu vor fi privi lucrurile asa; vor fi onorati sa petreceti impreuna timp de calitate. Ei sunt cei mai importanti oameni din viata voastra, alaturi de rudele apropiate, care va vor insoti oriunde. Mai ales daca este vorba despre cel mai important eveniment al vietii voastre.

Va puteti imagina ceva mai frumos?

3. Descoperiti lucruri noi.

Noile experiențe reprezinta un punct forte pentru fericirea voastra. Cum ar fi sa incepeti noua viata impreuna completand saptamana nuntii cu noi aventuri? Explorati localitatea si imprejurimile, intrati in vorba cu localnicii sau sau pur si simplu relaxati-va la plaja.

Cu siguranta amintirile create impreuna in timp ce explorati un teritoriu nou sau unul la care va intoarceti in fiecare an vor fi mult mai durabile.

V-ati hotarat pentru nunta pe plaja Constanta?

Nu sunteti siguri de unde sa incepeti sau la ce sa va asteptati? Completeaza formularul de contact pentru o intalnire si nu uita: fotografiile le facem noi, tu trebuie doar sa alegi din lista noastra un wedding planner care sa te inspire.

nunta pe plaja Constanta

Fotografii: www.orangephotos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *