Skip to content

2021 de motive pentru nunta ta WOW pe plaja.

  • by
Nunta la plaja

Table of Contents

Nunta la plaja, da sau ba?

In actualul context, orice nunta devine un subiect controversat de discutii. Si nu pentru ca nu stiti ce meniu sa alegeti sau cati invitati sa aveti ci pentru ca… este sau nu voie sa faci nunta? Daca pana acum un an nunta pe plaja parea doar ceva iesit din comun sau prea… boem, pandemia a uniformizat alegerile. 

Daca raspunsul este da, stii de unde sa incepi?

Intai de toate, este nevoie de convingerea ca alegerea luata vi se potriveste. Nunta pe plaja implica o serie de lucruri demne de luat in seama. 

De la tinuta lejera la vantul care iti bate prin par, de la multimea de oameni prezenta(fara invitatie), nisipul, scoicile pana la pescarusii care nu tin cont ca evenimentul este unul privat…

Daca nimic din ce am enumerat nu face parte din planul vostru pentru nunta de vis, cu siguranta ar fi bine sa treci la pasul urmator. 

Ia legatura cu un organizator de evenimente. 

De preferat unul specializat deja in nunta pe plaja. Acesta va sti sa va puna intrebarile potrivite astfel incat sa atingeti puncte comune: voi sa aveti nunta visata si organizatorul sa isi puna in valoare cunostintele si experienta. 

Si apoi mai ai o singura grija: amintirile voastre sa fie de neuitat! 

Astfel, veti putea intreba despre orice, inclusiv de starea vremii din ziua cea mare. 🙂

Un organizator de nunti cu experienta va sti ce vi se potriveste si va face o lista din care veti putea alege. De la flori la bautura, de la mancare la muzica, de la baloane colorate la avioane de… hartie, vorba cantecului. 

In cazul in care nu aveti idee despre cum se desfasoara o nunta la plaja, am schitat in acest articol cateva idei.

Nunta la plaja: gata pentru ea?

Inca nu am ajuns la motivul 2021? Citeste un pic mai jos cum le poti afla. 

Hai sa ne cunoastem.

Nu sunteti siguri de unde sa incepeti sau la ce sa va asteptati? Completeaza formularul de contact pentru o intalnire si nu uita: fotografiile le facem noi, voi trebuie doar sa fiti inspirati! Vom fi alaturi de tine in ziua cea mare pentru a ne asigura ca vom opri timpul in loc.

Fotografii: www.orangephotos.ro

 

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *