Skip to content

Alegerea perfecta pentru sedinta foto?

  • by
nunta la mare | fotograf nunta Constanta

Nunta la mare.

Este de cele mai multe ori alegerea mirilor care sunt indragostiti de nisip, de valuri si… de soare.

Dar ce alegi cand vine vorba de sedinta foto?

Fie ca vorbim de sedinta before wedding sau TTD( trash the dress- desi intre noi fie vorba e mai mult love the dress si promitem un articol pe aceasta tema), locul unde aceasta va avea loc are o insemnatate aparte.

De ce spunem asta?

Pentru ca fiecare loc are o insemnatate. Sau va place pur si simplu. Sau… seamana cu ceva ce va doriti amandoi foarte mult. Daca ati ales sa va faceti nunta pe plaja, in mod evident iubiti marea.

Sedinta foto la plaja este o alegere mai mult decat inspirata.

Iti permite sa alegi cu usurinta rasaritul sau apusul soarelui, o plaja pustie sau… dimpotriva, plina de turisti. Poti fi elegant sau…mai mult decat casual. Ca sa facem un joc de cuvinte contextual, ai o plaja mare de posibilitati. Daca luam in calcul si faptul ca poti include in peisaj si catelul, veti avea parte de o sedinta foto romantica si amuzanta in acelasi timp.

Amintirile

Sunt tot ceea ce ramane in urma fiecarui evenimente, astfel ca iti recomandam sa alegi in cunostinta de cauza. Chiar daca este o “simpla” sedinta foto, te-ai gandit ca un wedding planner cu experienta poate veni cu idei la care nici nu ati visat?

Completeaza formularul de contact pentru o intalnire si pe langa faptul ca vom discuta despre fotografiile din ziua nuntii, iti vom recomanda wedding planneri gata sa iti ofere raspunsul la toate intrebarile pentru nunta la mare mult visata. 

nunta la mare | nunta pe plaja | fotograf nunta

Fotografii: www.orangephotos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *