Skip to content

Frequently Asked Question

Unul dintre cele mai evidente motive este Marea ca fundal si care impreuna cu lumina soarelui creeaza cu siguranta unul dintre cele mai romantice decoruri de nunta.

Desi tinuta pentru plaja se caracterizeaza ca fiind una usoara, pentru o nunta la plaja, pentru barbati se recomanda o tinuta smart casual. Femeile ar putea sa poarte rochii de cocktail confecționate dintr-un material elegant si usor. Dantela, sifonul si organza sunt alegeri frumoase si confortabile.

De ce nunta la plaja? Pentru ca este tot ce ti-ai dorit. Pentru ca vrei ca impreuna cu cel drag sa traiesti in alt fel una din cele mai frumoase zile din viata ta. Si cine te poate ajuta cu organizare, preturi, batai de cap luate de pe cap…. Da, avem pentru tine o lista de organizatori care vor avea grija ca voi sa nu mai aveti nicio grija.

O Nunta La Plaja este usor neconventionala si cu siguranta genereaza o serie intreaga de amintiri frumoase pentru mireasa, mire si invitati. Pentru a organiza o astfel de nunta trebuie sa iei in calcul cativa factori importanti: – Alege cu atentie locatia si rochia de mireasa – Pregateste cu atentie lista de invitati – Stabileste un buget realist si fa tot posibilul sa il respecti Desi de Nunta Ta La Plaja te poti ocupa chiar tu, iti recomandam sa apelezi la un organizator de evenimenete pentru a te bucura in totalitate de ziua Ta.

0742064131 | nunta@nuntalaplaja.ro | Constanta, Romania