Skip to content

DESPRE

Nunta La Plaja

CE OFERIM

De ce am ales sa facem Nunta La Plaja?

Pentru ca la fel ca si voi, ne dorim ca ziua nuntii tale sa nu fie doar o bifa in calendar.  Sunt la mijloc atatea asteptari, atatea idei care au asteptat ani de zile sa iasa la iveala…

Poate ca pare usor sa le faceti voi doi pe toate. Ati luat in considerare timpul, stresul, surprizele care pot aparea pe parcurs?

Ca fotografi am luat parte  la nunti organizate atat de miri cat si wedding planneri si am vazut diferentele. Si va spunem ca nimic nu se compara cu o pereche de miri relaxati, gata sa inceapa o zi de neuitat stiind ca este cineva care a organizat totul asa cum si-au dorit sau chiar mai mult!

Suntem Teodora si Adrian – OrangePhotos – cuplu de fotografi cu experienta in fotografia de nunta si cu ajutorul nostru iti vei gasi stilul propriu pentru nunta perfecta.

Din acest motiv a luat nastere aceasta idee, de a pune la dispozitia voastra o lista de wedding planneri cu care am colaborat de- a lungul timpului. Wedding planneri cu experienta si a caror misiune este ca voi sa aveti nunta la care ati visat!

wedding planner constanta
nunta la mare

Total recenzii 71

  • GOOGLE     55
  • FACEBOOK 16
FACEBOOK - 5 STELE
RECENZII 5 STELE 100%
GOOGLE - 5 STELE
RECENZII 5 STELE 98.21%
GOOGLE - 3 STELE
RECENZII 3 STELE 1.79%

0742064131 | nunta@nuntalaplaja.ro | Constanta, Romania 

SITE PARTENER