Skip to content

#6 Sfaturi pentru o nunta pe plaja perfecta

  • by
nunta pe plaja

Te sprijinim cu drag pentru nunta pe plaja mult visata

O nuntă pe plajă este visul multor cupluri, dar nu toți îndrăznesc să facă acest vis o realitate. Apusurile de soare, nisipul cald, rochiile de mireasă boho, aerul sărat, natura și fundalul incredibil al marii sunt doar câteva dintre atracțiile unei ceremonii de nuntă pe plajă. Nuntile pe plajă se vor potrivi oricărui buget: pot merge de la cele mai “low budget” la cele mai fastuoase și luxoase evenimente. Inspirați-vă din aceste idei și începeți să vă planificați propria nuntă pe plajă.

Să descoperim cum să planificăm o ceremonie de nuntă pe plajă cu aceste 6 sfaturi esențiale care vor face din ea un succes răsunător!

nunta la malul marii
nunta la malul marii

Încearcă să stai departe de lunile de vară

O altă opțiune este de a alege o destinație de nuntă pe emisfera opusă. În acest fel este vară pentru tine, dar iarnă pe cealaltă parte a planetei. Uneori, la o lună după sezonul de vârf, există încă vreme grozavă, dar nu este atât de aglomerat și / sau scump. Rețineți întotdeauna să stați departe de vremea cu vânt și sa verificati, bineinteles, vremea din ziua mult asteptata.

Plaja publica sau privata?

Următoarea decizie privind modul de planificare a unei ceremonii de nuntă pe plajă este alegerea tipului de plajă: publică sau privată. Locațiile de nunți private pe plajă sunt mult mai greu de găsit.  Chiar dacă vă găzduiți nunta pe plajă într-o stațiune cu plajă privată, este posibil să trebuiască să împărtășiți locul cu alți oaspeți ai stațiunii. Asigurați-vă că întrebați stațiunea dacă este posibil ca pe plaja sa fiti doar dumneavoastra si oaspetii. 

Asigura-te ca totul este legal

Cu excepția cazului în care detineti o proprietate de vis la malul marii, va trebui să vă familiarizați cu ordonanțele locale. Noi va vom fi alaturi in toate aceste demersuri usor plictisitoare, asa ca lasati aceasta grija pe seama noastra. 🙂 Intrebati din timp care sunt “restrictiile” astfel incat in ziua nuntii surprizele sa fie doar placute. 

Gaseste momentul ideal pentru nunta ta pe plaja

Încercați să alegeți o zi a săptămânii și un moment al zilei în care vor fi puțini oameni prezenți pe plajă. În timpul săptămânii, dimineața devreme sau la apus sunt cele mai bune momente. Și apusurile de soare sunt atât de romantice! De asemenea, rețineți că noaptea nu este un moment bun pentru o nuntă pe plajă, deoarece marea se înnegreste, plaja se intuneca (cu excepția cazului în care aveți o lună plină și o noapte senină) și nu numai că este înfricoșător, dar nu permite o fotografiere bună.

Decoratiunile si aspectul intregului "tablou"

Nu este nevoie să decorați plaja pentru o ceremonie, dar asigurați-vă că aveți câteva bănci sau scaune pentru orice invitat ar avea nevoie. Dacă te hotarasti la o ceremonie scurtă, cateva scaune vor fi suficiente, alaturi de peisajul impresionant al marii. Desigur, dacă doriți să mergeți până la capăt și să adăugați scaune albe și un culoar acoperit cu petale de trandafir, aceasta va implica ceva mai multa munca si un cost mai ridicat, dar merita din plin, pentru ca fotografiile vor fi spectaculoase.

Sonorizarea - printre cele mai importante aspecte

Asigurați-vă că aveți un sistem de sunet bun. Plaja are o mulțime de zgomote naturale: pescăruși, valuri, vânt și oameni și va fi greu să asculți cuvintele ofițerului. Insa nu-ti face griji, ne ocupam noi de tot. Tu doar sa traiesti acel moment magic asa cum ti l-ai imaginat.

Fotografii: www.orangephotos.ro

nunta pe plaja
nunta pe plaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *